Kager i Michelinkategorien

Til daglig er Nikolaos Stranges konditor på den italienske, Michelin stjerne, restaurant Era Ora i København.

Men når han ikke er det, kreerer han kagedrømme i sin onlinevirksomhed Exclusive Pastries.

sweet_stuff1

www.exclusivepastries.com

Her vil han berige og tilføje noget nyt til den danske kagekultur ved at sælge kager og konfekture af højeste kvalitet samt økologiske chokolader fra Valrhona. Omdet er til fødselsdagen, brylluppet eller en lille komsammen.

Der bruges meget lidt sukker i kagerne, til gengæld bruges den naturlige sødme fra friske frugter og den bedste chokolade på markedet. Og så bliver kagerne lavet i et enkelt stramt design med iøjefaldende detaljer.

For eksempel kan der være et mønster inden i kagen, som du først ser, når du skærer kagen ud.

Kagerne fås fra 80 kr. per person.



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *