Honningkagehjerter – se her en nem opskrift på lækre honningkagehjerter

Der er ikke noget bedre end at ens køkken fyldes af duften af friskbagte kager.

Her er en nem opskrift på de sødeste honningkagehjerter, så julehyggen er lige om hjørnet.

Honningkagehjerter som man ikke kun kan nyde fra kagedåsen, men også ved at lave huller i og sætte et rødt bånd i kan bruge som julepynt.

Ingredienser:

250 g honning

1 æggeblomme (m/l)

1 tsk. Dr. Oetker Potaske

1 brev Dr. Oetker Honningkagekrydderi

250 g hvedemel

Pynt: Hvid glasur

Tilberedning:

Smelt honning i en gryde ved svag varme. Rør æggeblommen og potaske sammen og rør det i honningen. Rør derefter honningkagekrydderiet i blandingen og bland til sidst hvedemelet i.

Ælt dejen godt og læg den i køleskabet mindst 2 timer, men gerne til næste dag. rul dejen ud i 1 cm´s tykkelse og udstik hjerterne. Læg dem på en bageplade og bag dem ca. 6 min ved 180 grader midt i ovnen.

Afkøl hjerterne en anelese og pynt med hvid glasur. Smager bedst friskbagte, men kan opbevares i en kagedås.

Pynt evt. med juleglansbilleder.

Kilde: Dr. Oetker, juleopskriftssamling nr. 7

(Visited 348 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Svar på spørgsmålet før du kan sende din kommentar * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.